Counter-Strike 1.6 WarZone

By | April 5, 2024

A doua versiune a versiunii populare Counter-Strike 1.6 WarZone. Această versiune include, de asemenea, câteva modificări și modificări. Fundal nou, interfață cu utilizatorul, sprite-uri frumoase, interfață întunecată.

Cea mai recentă versiune a clientului Steam este luată ca bază Clientul nu întârzie, nu bug, nu aruncă Căutare de lucru pentru servere Viteză rapidă de descărcare Nu este nevoie de CD-KEY pentru a instala clientul Rulează pe orice sistem de operare: Windows (XP, VISTA, WINDOWS7, WINDOWS8, WINDOWS10, WINDOWS11) 47/48) Player demo multi-protocol Funcție funcțională pentru a adăuga serverul curent la favorite (clic dreapta) Serverul dedicat Half-Life este prezent fps Instalat toate hărțile populare pentru a evita așteptarea încărcării atunci când intri pentru prima dată pe un nou server. Instalat toate modelele populare și sprite-urile suplimentare pentru a evita așteptarea încărcării atunci când intri pentru prima dată pe un nou server.

Cand alegeti sa instalati acest joc, sunteti sigur ca veti beneficia de cea mai buna experienta posibila datorita caracteristicilor specifice ale acestuia, care includ boti inteligenti care pot fi controlati foarte usor prin meniul apelat prin apasarea tastei “H”. Alt motiv pentru a descarca CS 1.6 de pe site-ul nostru este protectia puternica care ofera siguranta completa in timp ce joci online si nu va permite sa se intample nimic rau jocului.

Screenshots

Probleme cu installer-ul? Rezolvare mai jos:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *