Counter-Strike 1.6 Steam Edition

By | April 5, 2024

Aceasta pagina va permite sa descarcati CS 1.6 Steam Edition – o versiune a jocului realizata special pentru cei carora le place aplicatia Steam.

Acum, sa vorbim despre toate elementele esentiale ale CS Steam Edition. Chiar de la lansare suntem intampinati cu un nou design al meniului de joc. Include o imagine de fundal grozava cu sigla Steam pe ea, o noua schema de culori si, desigur, o coloana sonora uimitoare. La intrarea pe un server, incepem sa observam alte lucruri: skinuri noi de arme care arata destul de asemanatoare cu cele originale, cu toate acestea animate diferit, arata astfel mult mai interesante decat cele clasice.

CS 1.6 Steam are modele de jucatori destul de unice. In general, arata destul de normal, totusi cand dati un HS (headshot), capul lor explodeaza. In afara de aceste caracteristici, jocul arata vizual destul de standard, motiv pentru care aceasta editie este perfecta atat pentru persoanele carora le plac modificarile, cat si pentru jucatorii clasici care doresc sa incerce ceva putin nou.

Screenshots

Probleme cu instralarea? Rezolvare mai jos:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *