Counter-Strike 1.6 Romania

By | April 5, 2024

Salutare și bine vam gasit pe site-ul nostru. Astăzi am reușit să finalizăm si versiunea nouă de Counter-Strike 1.6 Ediția Romania. Să vorbim acum despre ce este nou in această versiune. Counter-Strike 1.6 Romania contine o grafică modificată, modele noi de jucatori CS și T. Neam indreptat atenția catre ceva mai modern și am mers pe o tematica CSGO, cu arme frumoase si sunete frumoase. Acesată versiune de CS conține si servere curate in lista de internet si o protecție foarte puternică care vă va ferii de servere care vor sa dauneze clientului de joc.

Counter-Strike 1.6 Romania 2024 vine cu un desing nou, servere actualizate in lista de internet și verificate de echipa noastră in permanenta. Meniul jocului este in limba Romana, dar consola si restul am decis sa le lasam default. La Tero veti gasi modele noi de jucatori, cît și la CT modele noi de polițiști gata sa lupte cu raul.

Protecția din acest kit este foarte puternică si serverele care vor să vă creeze daune clientului de joc nu vor reuși. Protecția va apara de cmd-uri, autoconnect, gamemenu, platforme de prindere, s.a.m.d. Counter-Strike 1.6 Romania va fi disponibil în 2 variante (exe-installer și rar-arhiva). Mai jos vă vom lăsa cîteva capturi de ecran din joc. Va invităm să descarcați un client frumos modificat fara viruși, cu protecție puternică, si servere curate. Dacă va placut și ați testat CS Romania lasa-ne un comentariu cu parerea ta sinceră despre acest mod.

Screenshots

Probleme cu instalarea? Rezolvare aici!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *