CHOOSE THE BEST GAME VERSION

COUNTER-STRIKE 1.6 DOWNLOAD

BEST RESOURCES AND FREE SUPPORT

Counter-Strike (also known as CS) is a mode of the well-known Half-Life video game that is part of the class of tactical First-Person Shooter (FPS) games, abbreviated "CS", made by Minh Le and Jess Cliffe. This mod has been developed in a number of variants since the original release, which currently includes Counter-Strike Condition Zero, Counter-Strike Source and Counter-Strike for the Xbox platform. The latest version of this game is Counter-Strike Global Offensive.

Download speed

Quickly download any of our Counter-Strike 1.6 kits, resources, plugins or protections.

Top protection

The games contain the latest patches and the latest anti-slowhack methods.

Latest updates

All of our resources are updated periodically so that you have the best experience.

Counter-Strike 1.6 LantFinal

Counter-Strike 1.6 Chain Final este cel mai preferat de jucătorii cs 1.6 după cel normal/nemodificat. Cs-ul există de mult timp și putem spune că este printre puținele kituri modificate. CS permite jucătorilor să se joace cu boți sau pe servere, decalajul este mic și fps-ul nu scade sub 99 pe un computer cu o configurație decentă. Skin-urile din joc nu sunt foarte diferite de cele implicite, dar arată foarte bine. Sprite-urile au fost modificate pe alocuri și, în general, a apărut un joc foarte bine optimizat și plăcut! Jocul poate rula pe următoarele sisteme de operare: Windows XP, Windows 7, Windows Vista, Windows 10 și Windows 8.

Counter-Strike 1.6 LanT Final este un kit Cs 1.6 modificat. Este folosit de mulți jucători și ocupă locul 2 pe acest site sub cel implicit. El aduce piei și modele noi pentru a-l înfrumuseța. Cs-ul a fost creat de mult timp și când a fost lansat a fost descărcat de mulți jucători deoarece este printre primele cs modificate. CS găsește servere și roboți pot fi adăugați la un server creat local. Acesta este un atu important al jocului, unii jucători încă preferă să joace cu roboți pentru distracție, dar alții să învețe să joace cs 1.6 mai bine CS Lant Final rulează și pe Windows 7 și Vista. A fost testat pe unele versiuni ale acestor sisteme de operare, dar nu garantăm că va funcționa optim pe toate versiunile.

Screenshots

PROBLEME CU INSTALAREA? Rezolvare e mai jos!

Flag Counter