Counter Strike warzone este un kit ce mentine skinurile, texturile si sunetele clasice doar ca rezolva majoritatea bug-urilor si aduce cele mai noi update-uri. Counter Strike ramane inca unul dintre cele mai frumoase jocuri de tip shooter iar in Romania este inca foarte jucat. El este inca jucat datorita graficii sale minimaliste si se poate juca pe aproape orice pc. In acest joc razboiul se da intre doua echipe si anume teroristi si counter teroristi. Ambele echipe au obiective separate dar si comune. Obiectivul comun este eliminarea tuturor inamicilor. De_dust2 ramane in continuare cea mai jucata harta iar in combinatie cu modul respawn iese invingatoare mereu. Alte moduri jucate sunt: furien, zombie, gungame, deathrun, hns, etc. Toate modurile au frumusetea lor dar eu inca prefer modul clasic pentru ca asta a fost primul mod jucat de mine.

Download aici! Click pe butoanele de mai jos!

Download-button-now torrent

Daca cs-ul nu se deschide, dati click dreapta pe icon si apoi run as administrator.

34 thoughts on “CS 1.6 Warzone 2017

 1. Salut. Am windows 8 instalat in pc si nu se deschide acest joc, “CS warzone 2015”. Am incercat sa dau depanare compatibilitate si am executat si ca administrtator dar in zadar. Imi puteti spune cauza problemei?

  1. windowsul 8 este unu dintre cele mai naspa pe la nga windows vista , da nu iti merge nu mai incerca ca acest windows cere multe jocuri sa le cuperi din windows store

  2. da click dreapta pe joc si dupa apasa pe proprieties. dupa ce ai apasat pe proprieties dute la copatibility si apasa pe run this program in compatibility mode for: la care tu selectezi windows 7 apoi mai jos bifeaza casutele unde zice run this program as administrator si high dpi scale dupa care apesi pe apply si apoi pe ok apoi dai iar click dreapta pe joc si apesi pe open file location dupa care o sa gasesti in fisierele jocului un program pe nume hl. repeti aceeasi pasi pt acel program exact cum ai facut la counter strike. crede-ma o sa mearga 100% ca si eu am windows 8 si am intampinat aceeasi problema. sper ca te-am ajutat :))

  1. Windows 1000 este vehi cel mai nou este windows 10.Daca nu sti cauta pe youtube/wikipedia

 2. Am windows 8 imi merge cs foarte bn, no lag, no problem, no bug good 5 stele

 3. E bun cs-u setarile se seteaza lag-u e redus cu 30-40 la suta nico erroare foarte bun

 4. Mi se deschide doar o parte mica din joc, ori in coltul din stanga ori pe mijlocul ecranului, dar dupa cateva secunde se inchide, csf??? Am windows 8

 5. Server Clasic – Deschis Recent !!!
  Nume : CS.SERPARIE.RO
  IP : 89.40.233.38:27015
  Anticheat : VAC SECURE
  Jucatori : 32
  Addons: amxmodx
  Serverul ruleaza la 1000 FPS
  Ping scazut / Oferim Grade Admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *