CHOOSE THE BEST GAME VERSION

COUNTER-STRIKE 1.6 DOWNLOAD

BEST RESOURCES AND FREE SUPPORT

Counter-Strike (also known as CS) is a mode of the well-known Half-Life video game that is part of the class of tactical First-Person Shooter (FPS) games, abbreviated "CS", made by Minh Le and Jess Cliffe. This mod has been developed in a number of variants since the original release, which currently includes Counter-Strike Condition Zero, Counter-Strike Source and Counter-Strike for the Xbox platform. The latest version of this game is Counter-Strike Global Offensive.

Download speed

Quickly download any of our Counter-Strike 1.6 kits, resources, plugins or protections.

Top protection

The games contain the latest patches and the latest anti-slowhack methods.

Latest updates

All of our resources are updated periodically so that you have the best experience.

Counter-Strike 1.6 Red

Bună ziua și bun venit pe pagina de descărcare a clientului Counter-Strike 1.6 Red. Versiunea CS a fost creată cu multe modificări în ceea ce privește designul, siguranță, stabilitate și protecție. Pe langa acest cs iti ofera un joc foarte placut, versiunea cs red iti pune la dispozitie si o lista curata de servere de jocuri unde vei putea juca fara ca vreun server sa iti distruga jocul.

Counter-Strike 1.6 Red vă oferă protecție și stabilitate, astfel încât să nu aveți probleme cu cmd, autoconnect, trackerUI sau multe alte chat-uri care doresc să vă strice jocul. Versiunea Red a fost testată și pe mai multe sisteme de operare de la Windows XP la Windows 11 cu o performanță de 99,9%. Pentru a vedea toate funcțiile acestei versiuni, descărcați mai jos ca archive.rar sau installer.exe.

Screenshots

PROBLEME CU INSTALAREA? Rezolvare e mai jos!

Flag Counter