cs romania
Rate this post

Acest cs este tradus in lb romana si este creat special pentru jucatorii romani. Cs Romania este unul dintre cele mai jucate cs-uri. El aduce modificari la skinuri, sunete, texturi dar si cand vine vorba de traducere. Cs-ul se poate juca dupa bunul plac fie cu alti jucatori fie cu boti pe hartile dorite. Cs-ul nu are lag si ofera un fps bun asa ca nu va trebuie un pc modern.

Pe internet veti gasi multe servere romanesti iar modurile cele mai frecvente sunt: clasic, gungame, respawn, zombie si furien. Furien este cel mai recent mod aparut si se bucura de un public larg de jucatori.

Despre counter strike in sine putem spune ca inca se joaca la noi in tara cu toate ca au aparut jocuri de tip shooter mult mai avansate din toate punctele de vedere. Putem enumera Battlefield, Crysis, Call of Duty care exceleaza la grafica dar si ofera un stil de joc mai complex.

Pentru a juca acest joc aveti nevoie de un computer cu minim: Procesor 2.0 GHz, Ram 256 MB, placa video 32 mb si 1 gb spatiu pe hard pentru kit in sine si alte reusrse. Mai jos aveti 2 modalitati de download, ambele sunt foarte rapide. Spor la fraguri!

Download aici! Click pe butoanele de mai jos!

Download-button-now  torrent

20 thoughts on “Download CS Romania

  1. Merge la tara! CD key-ul e AAAA….in toate casutele la orice versiune de cs 1.6 modificata sau nemodificata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *