Download CS Original
4.5 (90%) 2 votes

Counter-Strike nemodificat este cel mai jucat kit de cs pentru ca lumea s-a obisnuit cu skinurile si modele default. Acest cs are un lag foarte mic iar pe servere online se comporta foarte bine. Cs-ul este creat pentru a conferi protectie impotriva serverelor ce incearca sa schimbe gamemenu, loadingmenu sau fisierele de tip config. Daca ai un calculator mai slab cand vine vorba de configuratie atunci acest cs este cel mai potrivit. Pe net cel mai jucat mod este cel normal iar cand vine vorba de harti de_dust2 este cea mai jucata. Pe aceasta harta obiectivul este de a pune bomba pentru teroristi iar pentru counteri obiectivul este sa o dezamorseze. Daca o echipa elimina toti jucatorii inamici atunci ea este declarata castigatoare. Cand o echipa castiga o runda primeste o suma de bani in plus pe care ii pot folosi sa cumpere arme, grenazi si alte echipamente. Castigarea rundei aduce mare beneficii iar daca echipa adversa nu stabileste o strategie este predispusa sa piarda iar. Daca vreti sa supravieuiti mai mult trebuie sa stati impreuna cu coechipierii tai.

Daca sunteti counter este recomandat sa aparati x1 si x2 pentru ca teroristii sa nu puna bomba. Daca va grupati in mod egal in cele 2 x-uri aveti sanse mari sa castigati acea runda. La tero este situatia opusa, este bine ca toata echipa sa porneasca spre un anumit x unde sa planteze bomba. Daca bomba este plantata ct vor fi pusi in dificultate pentru ca timpul se scurge in defavoarea lor.

Despre arme putem spune ca daca esti incepator este recomandat sa folosesti armele automate iar daca esti mai avansat combinata awp/deagle este cea mai eficienta. Daca sunteti counter nu ezitati sa cumparati defuse, este foarte util si va poate aduce fraguri si bani pentru dezamorsarea bombei.

Daca aveti sfaturi sau folositi tactici eficiente pentru a face fraguri nu ezitati sa le postati si astfel veti invata jucatorii noi sa devina mai buni.

Puteti descarca in varianta setup si il instalati direct sau un varianta arhiva dar aveti nevoie de winrar pentru dezarhivare.

Download aici! Click pe butoanele de mai jos!

=>Download Setup!<=

=>Download Torrent!<=

Daca cs-ul nu se deschide, dati click dreapta pe icon si apoi run as administrator. Alta rezolvare ar fi sa instalati cs-ul in alta partitie.

29 thoughts on “Download CS Original

  1. imi place acest cs ca se descarca repede si merge pe orice calculator si windows!

  2. imi place acest cs ca nu are lag deloc. am pe server la de 5 cu toate ca am un calculator vechi. Recomand la toti jucatorii de cs acest kit!!!

  3. fain .. am laptop hp si prind si 350 cfg pe celelalte deabea de prindeam max 150fps il recomand mai ales incepatorilor GG!!
    Bafta La Fraguri !

  4. Scrie foarte clar la descriere si faptul ca e versiunea nemodificata si ca face lag foarte mic pe serverele online…mai citit inainte sa comentati!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *