cs lant
Download CS Lant
4.5 (90%) 2 votes

Cs Lant este unul dintre cele mai vechi kituri de cs modificate. Aduce putine modificari dar este foarte cautat de jucatorii acestui joc. Despre cs in sine putem spune ca este unul dintre cele mai jucate jocuri de tip shooter cu elemente tactice. Nu este foarte realistic fata de alte jocuri din categoria lui dar simplititatea sa i-a adus faima. Pe parcurs au aparut multe harti si moduri diferite dar cel mai jucat mod ramane cel normal impreuna cu hartile bomb defuse.

Faptul ca aduce mici modificari si ca se poate cu boti il face optim pentru majoritatea playerilor. Va puteti juca pe internet sau cu boti. Daca sunteti incepator va recomand sa jucati mai intai cu botii iar apoi sa jucati pe net. Nu va recomand sa incercati coduri ca aim, wall sau speed. Veti lua ban si destroy foarte rapid si nu veti invata cs niciodata trisand.

Daca sunteti incepator si doriti sa invatati cs rapid atunci va recomand modurile gungame si respawn. Daca jucati cateva zile pe servere cu aceste moduri skill-ul va creste foarte repede. Veti invata sa tintiti si cum sa apasati.

Download aici! Click pe butoanele de mai jos!

Download-button-now  torrent

6 thoughts on “Download CS Lant

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *